همنطور که گفته شد انواع کلید مینیاتوری وجود دارد که هریک نیز کاربرد های متفاوتی هم دارند و دسته بندی انواع کلید مینیاتوری به تیپ های مختلفی بستگی دارد در مطالب زیر قرار است انواع کلید مینیاتوری با تیپ های مختلف را بررسی کنیم :
تیپ B : کاربرد تیپ B در مصارف روشنایی میباشد .
تیپ C : کاربرد تیپ C در صنعت و مدارات دارای موتور است .
تیپ D : نام دیگر تیپ D فیوزهای مینیاتوری و ترانسفورماتوری است .
تیپ K : نام دیگر تیپ K که فیوزهای مینیاتوری قدرت میباشد .
تیپ Z : تیپ Z جزو کلیدهای مینیاتوری حساس محسوب میشود .
نکته : در همه انواع کلید های مینیاتوری بیشترین کاربرد را تیپ های B و C نیز دارد .
کلید مینیاتوری پارس فانال به عنوان بهترین برند کلید و فیوز مینیاتوری در بازار شناخته شده است که برای خرید آن میتوانید به نمایندگی پارس فانال مراجعه کنید و یا با فروشگاه پارما الکتریک به صورت آنلاین در تماس باشید.
فیوز مینیاتوری نوع B:
همانطور که در مطالب بالا گفته شد کاربرد کلید های مینیاتوری نوع B در مصارف خانگی و روشنایی است که این کلیدها موقعی که حداکثر جریان به 3 یا 5 برابر جریان نامی برسد قطع کننده جریان الکترونیکی میشود و در دسته فیوزهای مینیاتوری تند کار قرار دارد .
فیوز مینیاتوری نوع C:
کاربرد این نوع از فیوز مینیاتوری نوع C اکثرا در برق صنعتی است که نام دیگرش کلید مینیاتوری موتوری میباشد و در زمانی که حداقل جریانات اضافی به 5 تا 10 جریانات نامی برسد قطع کننده جریان الکترونیکی میشود . و در دسته فیوزهای مینیاتوری کند کار قرار دارد .
کلید مینیاتوری تیپ D :
کاربرد این کلید مینیاتوری در بارهایی که ضریب اشباع آنها بالا باشد مثل ترانسفورماتورها که باعث میشود از این کلید استفاده شود .قطع کننده جریان در این کلیدها 10 تا 20 برابر جریان نامی است .
کلید مینیاتوری تیپ K :
این نوع از کلیدهای مینیاتوری نسبت به اضافه بار ها از حساسیت های بالیی برخوردارند . و اگر جریان الکتریکی از جریان نامی فراتر برود با توجه به سرعت بالایی که دارد مدار را فورا قطع میکند .
کلید مینیاتوری تیپ Z :
نکته مهمی که در این نوع از کلید مینیاتوری باید گفت این است که از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است که همچنین از تندترین تیپ های قطع کننده مدار در حالت گذر جریان نامی است . که کاربرد این نوع از تیپ اکثرا در مدارهایی که ارزشمند هستند و با حساسیت بالا و یا مدارات PLC و همچنین بردهای الکترونیکی دارند استفاده میشود .
شرایط استاندارد کلید مینیاتوری
مشخص کردن منبع شبکه مصرفی (AC یا DC)
مشخص کردن تعداد پل یا فازها
مشخص کردن محدوده ولتاژی (۱۲ الی ۴۰۰ ولت)
مشخص کردن محدوده جریان کار ( ۱ الی ۱۲۵ آمپر)
مشخص کردن میزان قدرت قطع خود (۴٫۵، ۶، ۱۰ کیلو آمپر)
- ۰ ۰
- ۰ نظر